10 Eylül 2024 Salı

Kendi Gecesinde - İnci Aral

Kendi Gecesinde kitabı, Londra İstanbul arasında yaşanan bir aşkı ve ebeveyn-çocuk ilişkisini  anlatıyor. Hayati; yakınları için ise Hayal Ali,Hayali diye sesleniyor. 40 yaşında hala kendini bulmaya çalışan bir birey. Babasının ve dolayısıyla kendisinin yaptığı iş yasadışı ama kitap biraz bu işi aklamaya ya da daha az kötü gibi göstermiş. Kitabın ilk bölümleri biraz ağır geldi ama sonrasında sizi içine alıyor, empati yapmanızı sağlıyor. Çocuk sahibi olmadan önce çocuk için iyi bir aile ortamı oluşturmak ve sürekliğini sağlamak gerekir. Uzun sürede okudum, yazarın diğer kitaplarını merak ediyorum ama yüksek motivasyonla okumaya başlamak ve okumak için zaman ayırmak gerekir.


Aşağıdaki fotoğraf yapay zeka (Copilot) tarafından yapılmıştır.



Aşağıdaki tanıtım bülteni kitap.okuryazar.com sitesinden alınmıştır.

Kendi Gecesinde

Kendi Gecesinde
Kitabın Yazarı:İnci AralKitap Türü:Yerli RomanlarYayınevi:Kırmızı KediYayınlandığı Yıl:2014Sayfa Sayısı:360ISBN:9786054927784Kitap Puanı:7.7 / 10 | Yorum: 10



16 Ağustos 2024 Cuma

Veronika Ölmek İstiyor - Paulo Coelho

       Gelişi güzel yaşanan hayatlar, süreçlerin ve gelişmelerin hep standart olması, işinde , aile hayatında, arkadaş ilişkilerinde hep tek düze olmak. Bu durum kişiyi intihara sürükler mi ? Eğer takıntılarınız artarsa sürükler, size çizilmiş bir yaşam hikayesi var ve sanki bunu yaşamaya mecbursunuz. Peki hayatın akışını değiştirmek için girişimlerde bulunmak intihar düşüncesinden kurtulmayı sağlar mı ? 

Kitabı okurken kendi hayatınızı sorguluyorsunuz, anlatılan hikayeden kendi yaşamınızdan örneklemeler yapıyorsunuz. Belki kitabın büyüsü bu noktada başlıyor. Kısa sürede okunabilecek bir kitap.

" Kendi dünyasında yasayan herkes delidir."


Aşağıdaki tanıtım bülteni ve fotoğraf www.dr.com.tr sitesinden alınmıştır.




Veronika Ölmek İstiyor Kitap Açıklaması

Veronika Ölmek İstiyor